Madonna draagt Mercy James

P1070413Creative Commons License photo credit: andy liang

Het ziet er naar uit dat Mercy James haar kersverse moeder nu al voor zich heeft gewonnen.

Zelden zagen we Madonna in ieder geval zo beulen voor haar andere kinderen.

De Queen of Pop werd vrijdag gespot met Mercy na het bijwonen van een meeting in het Londense Kaballah-centrum. Madge, gekleed in een casual wit shirt met spijkerbroek, droeg haar jongste lieveling op haar rug.

Michael jackson
Het was dezelfde dag dat de wereld hoorde van de plotselinge dood van Michael Jackson. Als reactie daarop liet Madonna weten niet te kunnen stoppen met huilen.

‘Ik heb altijd bewondering gehad voor Michael. De wereld verliest een van zijn grootste popsterren’, aldus de zangeres. Ze voegde er een steunbetuiging aan Michaels drie kinderen en zijn familie aan toe: ‘God zegene hen’.

Forbes
Samen met Prince en Michael Jackson wordt Madonna als ‘De Grote Drie’ van de jaren ’80 beschouwd. Van hen is zij niettemin de enige die al die jaren aan de top van de muziekbusiness heeft weten te blijven.

Afgelopen donderdag maakte zakenblad Forbes bekend dat de zangeres op dit moment zelfs de bestverdienende artiest ter wereld is. Dankzij haar Sticky&Sweet-tour verdiende ze tussen juni 2008 en juni 2009 bijna 80 miljoen euro. Daarmee versloeg Madge die twee andere sterke dames uit de muziek: Celine Dion (71 miljoen euro) en Beyonce (62 miljoen euro).

Lees ook:Steeds minder schulden voor Michael Jackson
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice
Lees ook:Heeft Madonna Mercy gekocht?
Lees ook:Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)
Lees ook:Madonna neemt duet op met Janet Jackson

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna draagt Mercy James

  1. Madelon

    Je moet toegeven; het is een pittig kindje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>