Madonna neemt duet op met Janet Jackson

photo credit: andy liang

Madonna en Janet Jackson zouden van plan zijn samen een nummer op te nemen.
Dat onthult de Britse krant The Mirror donderdag.

Aanleiding voor dit inititatief is de ontroerende speech die Madonna over Michael Jackson gaf tijdens de MTV Video Music Awards. Ook Janet sprak tijdens de awards over haar broer. Haar emotionele woorden raakten een gevoelige snaar bij de Queen of Pop. De twee zouden hierop  samen getafeld hebben.

‘Madonna was erg onder de indruk van Janets optreden tijdens de awardsshow. Ze raakten aan de praat over hoe geweldig het zou zijn als ze samen een nummer zouden opnemen om Michael te eren’, vertelt een bron aan The Mirror. ‘Janet wil graag een comeback maken en hoe kan dat beter dan door samen te werken met Madonna?’

Recentelijk verklapte Madonna’s manager Guy Oseary dat de zangeres graag met Michael op het podium had willen staan tijdens zijn This is it-concerten. In een tweet schreef hij: ‘Madonna vertelde me dat ze graag als verrassingsact op het podium had willen klimmen tijdens één van zijn shows in de UK’.

Nu Michael er niet meer is, lijkt zus Janet een goed alternatief. Madge had in ieder geval wel oren naar een samenwerking met de Jackson-telg, dus een single zit er waarschijnlijk wel in!

Lees ook:Janet Jackson op tour met The Jackson 5?
Lees ook:Janet Jackson werkt aan nieuw album
Lees ook:Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)
Lees ook:Janet Jackson ruziet met moeder
Lees ook:Michael Jackson op zoek naar gehandicapt kind

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Madonna neemt duet op met Janet Jackson

 1. ellen

  nou janet,zakken vullen.niet echt leuk t.o.je broer toch?ik zit er in ieder geval niet op te wachten en koop geen enkele cd van je.

    /   Reply  / 
 2. woman in the mirrow

  Daar gaan we weer…de een z’n dood is de ander z’n brood…..R.I.P

    /   Reply  / 
 3. marieke

  Laat ik een ding duidelijk stellen janet en haar broer waren twee handen op een buik. Janet zou zoiets nooit doen zij dopt haar eigen boontjes. misschien later niet het goede moment.
  De tijd zal het leren .Laat deze vrouw de tijd krijgen om haar verdriet een plekje te geven .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>