Madonna mag Mercy adopteren

Madonna Confessions Tour at Wembley Arena Aug 3.Creative Commons License photo credit: annodam

Madonna kan haar zoektocht naar een tweede adoptiekindje in Afrika staken.

De kans is namelijk groot dat ze Mercy James alsnog mee naar huis mag nemen.

Volgens The Sun hebben twee van de drie rechters hiervoor al hun toestemming verleend. De andere gerechtsdienaar zou al ‘op één lijn met zijn collega’s’ staan.

Eerdere berichten wezen erop dat ook Madonna’s hoger beroep zou worden afgewezen. Maar volgens een bron kan Mercy alvast haar spullen gaan pakken. ‘Alle aanbevelingen zijn positief.’

Madonna is volgens de berichten in ‘euforisch’. ‘Ze heeft beloofd dat ze Mercy niet zou laten vallen en geloof me, als ze vastbesloten is, kan ze bergen verzetten’, verklaart een vriend in de Britse krant.

De Queen of Pop probeert al twee jaar om de 3-jarige Mercy James te adopteren. In maart werd een eerste verzoek hiertoe afgewezen. De zaak liep spaak omdat Madonna niet minstens achttien maanden in Malawi woonde.

De nieuwe rechters zouden deze regel echter ‘niet meer van deze tijd’ vinden. ‘Elke steen is omgedraaid om aan te tonen dat de wet achterhaald is’, aldus een bron.

Het ziet er dus naar uit dat David Banda eindelijk het Afrikaanse zusje krijgt dat zijn adoptiemoeder hem heeft beloofd. Kan zij weer rustig haar gang gaan.

De afgelopen maanden moest ze namelijk wel erg vaak met haar kinderen op pad, om aan te tonen dat ze genoeg tijd voor hen heeft…

Lees ook:Madonna krijgt adoptierecht Mercy
Lees ook:Madonna voor adoptie naar Lesotho
Lees ook:Madonna’s Mercy James in Parijs
Lees ook:Mercy James gelijk naar Kaballah-meeting
Lees ook:Heeft Madonna Mercy gekocht?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>