Krijgt Lindsay Lohan een reality-serie?

Lindsay LohanCreative Commons License photo credit: azrainman

De laatste tijd wordt Lindsay Lohan vaak gespot in het gezelschap van Ryan Seacrest.

De actrice heeft echter geen relatie met de Amerikaanse radio-dj, maar werkt met hem aan een reality-serie over haar leven.

La Lohan is de laatste tijd meer in het nieuws vanwege haar relatieproblemen, gewichtsfluctuaties en opmerkelijke tweets dan met haar films en acteerprestaties. De kans is dan ook groot dat de actrice nu financieel aan de grond zit  en wanhopig op zoek is naar inkomsten.

Die lijkt ze nu gevonden te hebben in het opzetten van een tv-programma over haar leven. En waarom ook niet? Andere beroemde no-no’s als de Kardashian’s, Paris Hilton, Nicole Richie en Jessica Simpson lukte het immers ook om op deze manier hoge kijkcijfers te halen.

Ryan Seacrest ziet het in ieder geval helemaal zitten. Vrijdag stuurde hij de volgende tweet de wereld in: ‘Ontmoeting met Lindsay Lohan over een programma-idee dat ik voor haar heb… Het helpt mensen en geeft anderen een tweede kans! Nog bezig om het uit te werken’.

Wat denk je: zou Lindsay een soort opvanghuis voor aan lager wal geraakte collega-B-sterren beginnen?

Lees ook:Lindsay heeft weer een filmrolletje
Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Lindsay Lohan komt met biografie
Lees ook:Lindsay Lohan poseert voor sexy shoot
Lees ook:Lindsay Lohan heeft een nieuwe vriend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>