Moeder Lindsay: ‘Laat haar met rust!’

Yesterday I ate lunch on Lindsay Lohan's Face.Creative Commons License photo credit: allygirl520

Dina Lohan heeft er meer dan genoeg van.

Volgens haar wordt het tijd dat de pers haar getroebleerde dochter Lindsay met rust laat.

Mama Lohan vindt dat dochterlief lang niet zo’n problematisch typetje is als de media de wereld willen laten geloven. ‘De bladen moeten haar met rust laten in plaats van onjuist verhalen vol met leugens over haar te schrijven.’

Alle rust
De moeder van de actrice, die er in het verleden van is beschuldigd haar eigen kinderen te gebruiken om zelf in the picture te komen, doet haar uitspraak in People. Volgens haar is Lindsay een ’22-jarig meisje die het nodig heeft haar leven in alle rust te kunnen leiden’.

‘Vorige maand werd haar privé-nummer op internet gezet en nu is haar voice-mailbox gekraakt. Hier moet echt een einde aan komen’, aldus de bezorgde moeder in het Amerikaanse blad.

Lasterlijk en vals
Eerder deze week werd bekend dat detectives van Scotland Yard Lindsay Lohan willen ondervragen over de verdwijning van 300.000 euro aan sieraden.  De actrice had de desbetreffende juwelen eerder deze maand gedragen tijdens een fotoshoot voor de Britse Elle. Een paar dagen later gaf modehuis Dior ze bij de politie als vermist op.

Dat de media haar vervolgens zonder meer van de diefstal beschuldigen, vindt Dina ‘lasterlijk, vals en oneerlijk’. Lindsay is volgens haar één van de twintig mensen die in deze zaak wordt verhoord. Bovendien, stelt de verontwaardigde moeder, heeft het magazine Elle een verklaring uitgegeven waarin ze zeggen niet te geloven dat Lindsay aansprakelijk is voor de verdwijning van de juwelen.

Familieleven
Lindsays moeder eindigt het interview met de opmerking dat haar dochter al enige tijd in haar huis verblijft, waar ze met volle teugen geniet van het familieleven. Recentelijk hebben ze nog met het hele gezin de dertiende verjaardag van haar kleine broertje Cody gevierd.

Die Lindsay… Zo braaf en dan toch nog zoveel negatieve publiciteit over je heen krijgen. Hoe zou dat toch komen?

Lees ook:Lindsay Lohan mag niet meer voor Elle werken
Lees ook:Is Lindsay Lohan een dief?
Lees ook:Lindsay heeft weer een filmrolletje
Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Lindsay Lohan in de Playboy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>