Is Lindsay Lohan een dief?

Lindsay LohanCreative Commons License photo credit: azrainman

Nieuw in het rijtje beschuldigingen aan het adres van Lindsay Lohan: diefstal.

De politie wil de Amerikaanse actrice ondervragen over de verdwijning van 300.000 euro aan sieraden.

De ketting en de oorbellen waar het om gaat werden door de actrice gedragen tijdens een shoot voor Elle op 6 juni in Londen.

Ze waren speciaal voor deze gelegenheid in bruikleen gegeven door Dior. Twee dagen na de sessie gaf het modehuis de juwelen als vermist op.

Lohans woordvoerder Leslie Sloane-Zelnik geeft aan dat Lindsay op de dag van de shoot ‘slechts bleef zolang als de sessie duurde en toen wegging’.

In een interview met US Magazine verklaart ze verder dat de actrice ‘meer dan bereid’ is om mee te werken aan het politieonderzoek. Tot nog toe heeft Sloane-Zelnik echter niets van de overheidsinstanties gehoord.

Een van de agenten die betrokken is bij het onderzoek verklaart dat de politie meerdere mensen wil verhoren. Tot nog toe zijn er in deze zaak geen arrestaties verricht.

Het magazine Elle heeft al laten weten dat ze niet geloven dat Lindsay ‘op enige manier verantwoordelijk is’ voor de verdwijning.

Toch zou het niet de eerste keer zijn. Eerder al deed Louis Vuitton de actrice in de ban nadat ze tijdens een shoot meerdere kledingstukken van het modehuis had ontvreemd.

Wat denken jullie? Is Lohan zo erg aan lager wal geraakt dat ze met diefstal haar kostje moet verdienen? Of  is hier gewoon sprake van een vervelende samenloop van omstandigheden?

Lees ook:Moeder Lindsay: ‘Laat haar met rust!’
Lees ook:Lindsay Lohan mag niet meer voor Elle werken
Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:‘Lindsay Lohan heeft nieuwe vriendin’
Lees ook:Lindsay Lohan in de Playboy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>