Lindsay Lohan komt met biografie

 


photo credit: Creative Labs Studio

Al die uren in de gevangenis en in de afkickklinieken heeft Lindsay Lohan gebruikt om een boek te schrijven. Het boek, wat begon als een gewoon dagboek, gaat over Lindsays leven en onthult al haar geheimen. Haar arrestaties, drugsgebruik en familiedrama’s worden uitbundig in het boek beschreven. Er zijn al meerdere uitgeverijen geïnteresseerd in de biografie van Lindsay Lohan. Het gaat haar naar verluidt miljoenen opleveren. Heeft ze in ieder geval meteen weer wat poen op de bank staan.

Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Lindsay Lohan weer vrij
Lees ook:Lindsay Lohan nakende voor 2,5 miljoen euro
Lees ook:Lindsay Lohan gaat in de milkshakes
Lees ook:‘Lindsay Lohan heeft nieuwe vriendin’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>