Lindsay Lohan poseert voor sexy shoot

De actrice doet er alles aan om niet de cel in te moeten. Zo heeft de 24 jarige Lohan zich vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek. Maar voordat ze zich liet opnemen, liet ze zich nog even fotograferen in onthullende outfits. De foto’s zijn gemaakt voor het Duitse blad GQ.Lindsay Lohan moet in Los Angeles negentig dagen de cel in nadat zij tot zeven keer toe niet was komen opdagen bij haar verplichte cursus over alcoholmisbruik. Maar of de actrice zich echt zorgen maakt, is nog maar de vraag. Op de foto’s ziet ze er in ieder geval goed uit. Klik hier voor een paar foto’s.

Lees ook:Lindsay Lohan weer vrij
Lees ook:Charlie Sheen geeft toe
Lees ook:Lindsay Lohan in gezicht geslagen
Lees ook:Topless Lindsay Lohan laat visnet sexy lijken (foto’s)
Lees ook:Lindsay Lohans zwembadfeestje (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>