Ouders Kristen Stewart gaan ook scheiden

Kristen Stewart

photo credit: Gage Skidmore

De zomer wordt er niet leuker op voor Kristen Stewart. Wat begon als een zomerflirt met getrouwde regisseur van Snow White and the Huntsman, kostte haar haar relatie met Robert Pattinson en maakte haar tot een virtuele schandpaal. En nu brengt TMZ het nieuws dat ook haar ouder in scheiding liggen. What next, ga je bijna denken…

Jules Stewart de moeder van Kristen vroeg op 17 augustus de scheiding aan wegens onoverbrugbare verschillen. Jules en John Stewart waren 27 jaar getrouwd. Volgens de moeder van Kristen Stewart zijn beide ouders al sinds 15 juni 2010 uit elkaar gegroeid. De Stewarts werken allebei in de filmindustrie. Jules is schrijfster en John is TV producent.

De affaire van Kristen Stewart met Rupert Sanders deed veel stof opwaaien. Robert Pattinson verliet direct nadat US Magazine de foto’s publiceerde de woning waar hij gelukkig was met Kristen Stewart. Afgelopen week heeft de acteur uit Twilight het huis te koop gezet. Op internet kreeg Kristen Stewart de volle laag van Twi Hards. Ze werd uitgemaakt voor slet en hoer. Terwijl Rupert Sanders, toch een getrouwd man, gezin met twee kinderen, de kans kreeg om zijn huwelijk te redden. Maar ook Hollywood bleef niet achter.

Jody Foster liet weten, via een superlang betoog, dat het tijd werd dat mensen voorbij Twilight – en Edward en Bella – keken en Kristen met rust moesten laten. “Als ik vandaag een jong acteur zou zijn, zou ik waarschijnlijk stoppen voor ik begonnen was. Als ik op zou moeten groeien met de huidige media en paparazzi cultuur, denk ik niet dat ik emotioneel zou overleven. De enige hoop die je dan nog hebt, is dat er iemand is die van je houdt. Echt van je houdt, een arm om je heen slaat en je naar veiliger plaatsen leidt.”

Will Ferrell kreeg spontaan een breakdown op nationale televisie over de affaire (VIDEO) en Bruce Willis liet zich gisteren nog gaan in de Late Show van David Letterman. (VIDEO)

Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Kristen Stewart ging al 6 maanden vreemd met Rupert Sanders
Lees ook:Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen
Lees ook:Kristen Stewart en haar getrouwde geliefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>