Nu bemoeit ook Bruce Willis zich met break up Kristen Stewart & Robert Pattinson

Na Will Ferrell is nu Bruce Willis compleet in elkaar gestort, omdat Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar zijn. In de Late Show van David Letterman afgelopen donderdag introduceerde hij een emotionele scene uit de aankomende film Die Hard 5. Leuk? Nauwelijks. Goed voor de kijkcijfers? Absoluut!

Op 4 augustus stortte Will Ferrell nog in op televisie over de relatieproblemen van de Twilight sterren. Ik ben gek op Bruce Willis echt, maar na Will Ferrell voelt het als naaperij. Kijk de Will Ferrell video hier!

 Die Hard 5: Twi Hard with a vengeance - 

Lees ook:Bruce Willis krijgt vijfde dochter
Lees ook:Ouders Kristen Stewart gaan ook scheiden
Lees ook:Willis, Stallone en Schwarzenegger samen in film
Lees ook:Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw
Lees ook:Bruce Willis’ kinky fotoshoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>