Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop

Herinner je het nog? Robert Pattinson zat vorige week bij Jimmy Kimmel Live en meldde daar dat hij dakloos was. Hij heeft geen woord gelogen: het huis waar hij woonde met zijn vriendin Kristen Stewart, staat te koop. Dit meldt US Weekly, hetzelfde magazine dat in juli de foto’s publiceerde van een vreemdgaande Rupert Sanders en Kristen Stewart. 

 

Of het een verstandige set is van Pattinson mag je je afvragen. Het huis staat in Los Feliz, Los Angeles, en heeft de Twilight acteur $6,3 miljoen gekost. Hij kocht het in september 2011 van ER ster Noah Wylie. Ryan Seacrest verkocht zijn huis vandaag met maar liefst een verlies van een half miljoen.

Maar bronnen dichtbij Pattinson zeggen volgens US Weekly dat hij van mening is dat er teveel herinneringen aan het huis zitten. “Ze praten wel weer met elkaar. Hij is niet echt boos meer, maar hij begrijpt gewoon niet waarom ze vreemd is gegaan met de regisseur van Snow White and the Huntsman. Maar in dit huis is gewoon teveel gebeurd. ”

Kristen trok in 2011 bij Robert Pattinson in. De affaire die door US Weekly in juli aan het licht werd gebracht, kostte de actrice uit Twilight haar relatie met Pattinson.

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>