Ryan Seacrest’s huis verkocht voor 11 miljoen dollar

Ryan Seacrest heeft zojuist zijn huis verkocht dat hij kocht van Kevin Costner. Het huis stond te koop voor $ 12.9 miljoen maar is volgens website TMZ verkocht voor $ 11 miljoen. Dat is altijd nog een half miljoen minder dan Kevin Costner ontving in 2006. Kevin Costner kocht het huis van Richard Dreyfuss. Het huis beslaat 743 vierkante meter en had een eigen nachtclub.  De nieuwe eigenaren zijn volgens TMZ een Engels koppel. Ryan en  Julianne Hough waren al eerder uit de woning vertrokken. Ze verhuisden naar het voormalige huis van Ellen DeGeneres, dat ze kochten voor $37,5 miljoen.

Foto’s van het huis kun je bekijken bij TMZ.

Lees ook:Zevende kind voor Kevin Costner
Lees ook:Friends ster verkoopt zijn villa
Lees ook:Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop
Lees ook:Hugh Hefner verkoopt zijn huis
Lees ook:Fan koopt Michael Jackson’s huis in Las Vegas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>