Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?


photo credit: Gage Skidmore
Hmmm…. Het zal The Sun niet zijn, die met een knallende kop de wereld in gooit dat Kristen Stewart en Robert Pattinson nu toch echt uit elkaar zijn. Al maanden brengt het magazine verdraaide nieuwtjes over het stel, dat elkaar leerde kennen op de set van Twilight, varierend van een verhuizing van RPatz naar Australië tot een emigratie van Stewart en Pattinson naar Engeland. Het feit dat The Sun het nieuws brengt doet me erg twijfelen aan het waarheidsgehalte van het verhaal.

Robert Pattinson zou het nieuws “dat ze beter vrienden kunnen zijn” afgelopen weekend gebracht hebben aan Kristen Stewart. Volgens The Sun zou Kristen Robert begeleiden naar de Golden Globes uitreiking afgelopen weekend, maar hij zou haar gezegd hebben dat hij een time-out wilde.

“Hij houdt van haar, maar hij wil de relatie liever vriendschappelijk houden, zodat ze aan het wederzijds vertrouwen kunnen werken en meer focussen op het werk na Twilight.” zo citeert The Sun een bron. “Kristen is van streek, maar ze begrijpt het wel. Ze had hem niet zo onder druk moeten zetten, om het goed te maken na haar ontrouw. Ze hoopt dat de tijd alle wonden heelt.”

Gossip Cop, altijd een betrouwbare bron als je even niet meer weet wat je nou wel en niet moet geloven, weerlegt het verhaal in The Sun met de mededeling dat Robert Pattinson en Kristen Stewart weliswaar níet samen bij de Golden Globes waren, maar wel degelijk diverse afterparty’s samen bezocht hebben.

Gossip Cop heeft ook de moeite genomen om wat eigen bronnen dichtbij het koppel te bellen. Het resultaat: iedereen die met Gossip Cop gesproken heeft, zegt dat er niets waar is van het bericht: Kristen Stewart en Robert Pattinson zijn níet uit elkaar!

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit in Chateau Marmont
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart gaan samen het nieuwe jaar in
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>