Michael Jackson’s meest populaire single was…

Wat zou jij denken dat Michael Jackson’s meest populaire single was? Bad? Thriller? Billie Jean? Nou, dan hebben we een verrassing voor je. Volgens Billboard Magazine was namelijk het duet dat Michael Jackson in 1983 deed samen met Paul McCartney met de titel Say Say Say (zie video hieronder) het meest populaire lied van The King of Pop.

De single werd in populariteit gevolgd door de singles Billie Jean, I’ll Be There, Beat It en Rock With You. Wat is jouw favoriete Michael Jackson single van deze vijf?

Wat is jouw favoriete Michael Jackson single?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Kim Kardashian is dé populairste CELEB van 2010!
Lees ook:LaToya Jackson geeft single uit voor Michael (video)
Lees ook:Boyzone’s hartverscheurende video, een tribute aan Stephen Gately (zie video!)
Lees ook:We are the World 25, de video!
Lees ook:Diddy, Usher e.a. schrijven single voor King of Pop (video)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Michael Jackson’s meest populaire single was…

 1. Laatbloeier

  Say Say Say gaat het hier toch niet worden, LOL.

    /   Reply  / 
 2. Laatbloeier

  Vrijdag a.s. is het een jaar geleden dat Michael Jackson plotseling overleed. Veel mensen zullen hierbij stil willen staan. Een positieve manier om dat te doen is een kaars laten branden voor Michael.
  Er is een leuke, wereldwijde kaarsen-website en als je onderstaande link opent, kom je al in de MJ-categorie terecht. Ik check dit altijd wel even. Dubbelklikken op een kaars die nog niet brandt en dan de instructies volgen. Je kunt een boodschap achterlaten, je naam, initialen en je land. Je kaars blijft 48 uur branden. Je kunt er zoveel als je wilt aansteken. http://www.gratefulness.org/candles/candles.cfm?l=eng&gi=MJ

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>