Kim Kardashian is dé populairste CELEB van 2010!

Kim Kardashian blijkt wereldwijd de meest populaire celeb van 2010 te zijn. Kim Kardashian’s naam is de meest gezochte op de internetwebsites van 2010. Kim wordt op de voet gevolgd door Michael Jackson, Barack Obama en jawel geloof het of niet ‘Justin Bieber’. Op twitter wordt ze gevolgd door ruim 5 miljoen mensen, bovendien blijken haar Tweets ook écht gelezen te worden. Om alleen al te komen opdraven, kan Kim een ruime 100.000 $ rekenen, om reclame te maken via een Tweet mag de diva 50.000 $ in rekening brengen. Haar boek ‘Kardashian Konfidental’ was al een bestseller voor het in de winkel lag, maar wat Kim echt tot de meest populaire celeb maakt, is dat Kim er moeite voor doet. Ze neemt haar bekendheid niet voor ‘granted’, ze werkt ervoor, dagelijks. Volgens kenners wordt Kim nog bekender dan Angelina Jolie én meer geliefder ook.

Lees ook:Kanye West en Kim Kardashian: when in Rome
Lees ook:Michael Jackson’s meest populaire single was…
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian
Lees ook:De Kardashian zussen gaan boek schrijven
Lees ook:Christina Curry spreekt over relatie Adam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>