Diddy, Usher e.a. schrijven single voor King of Pop (video)

photo credit: awnisALAN

Een dag na Michael Jacksons dood kwamen een paar artiesten bij elkaar om een eerbetoon te schrijven.

Het resultaat is de opmerkelijke single ‘Better On The Other Side’.

De King of Pop had nog maar net het aardse voor het hemelse verruild, of een aantal Amerikaanse artiesten kwam al bij elkaar om een eerbetoon voor hem op te nemen. Met deze single willen zij de wereld laten zien wat voor grote invloed Jackson op hun muzikale carrière heeft gehad.

Het zijn overigens niet de minsten die bereid waren om aan dit project mee te doen. Naast DJ Skee werkten onder andere Game, Chris Brown, Diddy, Polow Da Don, Mario Winans, Usher en Boyz II Men aan de single mee. De producent is DJ Khalil.

De tekst bevat wel een aantal opmerkelijke uitspraken. Sommige daarvan zijn erg weeïg, zoals deze zin van Chris Brown: ‘Dit is het soort liedje dat de engelen aan het huilen maakt. Ik kijk naar de hemel en vraag me af ‘Waarom?’. Waarom moest je gaan? Ik weet dat het beter is aan de andere kant.’

Diddy rapt in het nummer: ‘Jij bent diegene die ons liet zien ‘We are the World’. Jij bent diegene die ons liet zien dat we konden moonwalken. Je gaf ons de beat, het ritme, je gaf ons soul. In ons zal jouw erfenis voortbestaan’.

Een mooi gebaar is het in ieder geval wel.

Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Nieuwe namen bekend voor benefietsingle Haiti
Lees ook:Grootse ‘Sweet Sixteen’ party voor zoon Diddy
Lees ook:Chris Brown verlaat Twitter, fans dreigen met doodslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>