Kinderen Michael Jackson maken lol op YouTube

Deed Michael altijd moeite om zijn kids uit de spotlights te houden, tegenwoordig zoeken de kinderen van Michael Jackson zelf de spotlights op. Met name Blanket Jackson zoekt de camera met regelmaat op. Hij doet dit op zijn eigen YouTube kanaal. Zo doet hij onder meer scenes uit Star Wars na en babbelt gezellig wat af.

De achtjarige zoon van Michael Jackson schijnt er lol in te hebben om filmpjes op YouTube te zetten. De video’s stonden twee weken online in april toen een ouder familielid de filmpjes ontdekte een ze verwijderde, maar inmiddels hadden al veel andere YouTube kijker de filmpjes gekopieerd en op YouTube gezet. De video’s tonen een zeldzaam beeld van de Jackson kinderen. De drie droegen vrijwel altijd maskers in het openbaar als ze met hun vader waren. Daar komt ook de naam Blanket vandaan, omdat de jongste meestal onder een deken verborgen werd.

Paris van 12 komt ook in sommige filmpjes voor en zou ook actief zijn op iChat, maar Prince Michael zou niet op de YouTube filmpjes te zien zijn. Zie enkele video’s hier.

Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’
Lees ook:Video: Kinderen Michael Jackson nemen Grammy in ontvangst
Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kinderen Michael Jackson maken lol op YouTube

  1. Seppie

    Helemaal eens met laatbloeier.
    Wie plaatste dat filmpje trouwens van blanket op YT ?
    Weet iemand dat?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Er wordt gezegd dat Blanket het zelf heeft gedaan (mogelijk geholpen door zijn neefjes?). De filmpjes zijn er wel weer afgehaald, maar toen waren ze natuurlijk al tig keer gekopiëerd. Niets meer tegen te doen en alle tabloids hebben weer voer.

        /   Reply  / 
  2. DARINKA

    inderdaat wat er met die filmpje betreft ik had hem ook gezien leuk die joh lieve schat een engeltje van ons michael toch.
    ik heb er van genoten niks mis me de kids van MJ mogen ook wat lol hebben maar het gaat het om van wie zijn de kinderen toch…
    love MJ en zijn kids.xxx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>