Selena Gomez en Justin Bieber: zijn ze nu samen of niet?

Zijn ze nou weer een stel of niet? Het is maar net welke website je leest. De ene roddelsite zegt dat Justin Bieber en Selena Gomez hand in hand gespot zijn en de andere entertainment site meldt dat ze uit elkaar zijn. Een stoplicht is er niks bij en het bijhouden van de relationele status van het teener stel begint op een dagtaak te lijken. Laten we eens een kijkje nemen naar de berichtgeving van de afgelopen week!

De breuk
Op 9 november maakten wij nog melding van de breuk tussen Selena Gomez en Justin Bieber. Op Twitter liet Bieber op 11 november weten blij te zijn met de steunbetuigingen van zijn vele fans. De breuk in de relatie kwam hard aan bij de zanger. Volgens Hollywood Life zou hij zelfs gehuild hebben tijdens het concert dat hij 9 november gaf in New Jersey. Persoonlijk waren wij daar niet zo van overtuigd, maar sommige fans waren van mening dat hij Be Alright normaal toch echt opgewekter zingt dan in de video.

En het is weer aan
Op 13 november maakt Hollywoodlife melding van het feit dat het stel toch echt uit elkaar is. En dat het er niet naar uitziet dat ze op korte termijn weer bij elkaar komen.  Okay, toegegeven, de bron hiervoor is een paranormaal medium die onder de naam Thomas John opereert. Niet bepaald een betrouwbare bron lijkt ons, vooral gezien het feit dat het stel twee dagen daarvoor nog gespot was in een restaurant. Justin en Selena aten in Morandi, een Italiaans restaurant in New York volgens Examiner.

Op 16 november komt TMZ met het nieuws dat Justin Bieber op het vliegveld van Los Angeles aanwezig is om Selena op te halen. Waarna ze samen – oh la la- de nacht doorbrachten in het huis van Selena Gomez. De dag daarop deden ze hun best om de uiterlijke schijn op te houden dat de relatie nog niet optimaal was, door gescheiden te arriveren in het Four Seasons Hotel in Los Angeles. Volgens TMZ om te voorkomen dat de fotografen hen gezamenlijk zouden fotograferen. Dit gaat recht in tegen het nieuws dat TMZ eerder bracht dat Selena Justin uit haar telefoon had gegooid. Jaja…

Toch weer ruzie
Op 17 november sijpelen berichten het internet op dat de twee tijdens een etentje in een Japans restaurant ruzie hebben gekregen, waarna Selena Gomez het restaurant uitstormde. Justin volgde Selena vervolgens naar huis, waarna ze hem de deur weigerde en hij met hangende pootjes alleen wegreed. Is het dan toch echt over? Absoluut niet, want toen kwam het AMA weekend!

Hand in hand bij American Music Awards
Justin Bieber mocht maar liefst drie prijzen in ontvangst nemen tijdens de AMA afgelopen zondag. Tijdens de show bracht hij een emotionele en akoestische versie van As Long as you Love me. Het leek voor de toeschouwers of hij het lied speciaal voor Selena Gomez zong, maar die illusie kan natuurlijk opgeroepen zijn door alle geruchten die het stel op dit moment omringen. Samen met zijn moeder en Selena Gomez toog Justin Bieber na de awards uitreiking naar de afterparty in het Marriot Downtown. Selena Gomez en Justin Bieber werden in het Marriot gespot terwijl ze hand in hand liepen en later zaten ze in een hoekje liefdevol te kletsen. Tenminste, dat meldt E! Online.

Kun jij het nog bijhouden? Wij niet in ieder geval. Wat denk jij? Zijn Selena Gomez en Justin Bieber nu weer een stel? Of toch niet?

 

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Justin Bieber blij met steun fans na breuk
Lees ook:Justin Bieber toont zijn liefde…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>