Justin Bieber blij met steun fans na breuk

Justin Bieber heeft een moeilijke week achter de rug. Vorige week bracht E! Online het nieuws dat zijn vriendin Selena Gomez hem aan de kant had gezet. Gisteren nam de zanger de moeite om zijn fans te bedanken voor de steunbetogingen die hem via Twitter bereikten.

Als reden voor de breuk tussen de 18 jarige Bieber en de 20 jarige Gomez, werd opgegeven dat hun uitermate drukke schema het moeilijk maakte om een relatie te onderhouden. Maar op internet verschenen foto’s van Justin Bieber met Victoria’s Secret model Barbara Palvin. Die zouden de relatie geen goed gedaan hebben.

De breuk kwam hard aan bij de zanger. Volgens Hollywood Life zou hij zelfs gehuild hebben tijdens het concert dat hij 9 november gaf in New Jersey. De YouTube video waaruit de site dit concludeert staat onderaan deze pagina. Ik heb de nogal schokkerige video bekeken, Bieber zingt Be Alright, en volgens mij veegt hij alleen wat zweet weg, maar oordeel zelf zou ik zeggen. Huilt Justin Bieber hier over zijn breuk met Selena Gomez?

Zondagmorgen, na zijn optreden in Boston twitterde Justin Bieber zijn waardering voor zijn fans die duizenden berichten op Twitter achterlieten met als doel om hem een hart onder de riem te steken. #MissionHappyBieber Was de hashtag die gebruikt werd voor deze campagne. “u guys r funny. #ilovemybeliebers.” Was zijn antwoord. Daarvooor had het tieneridool al laten weten dat hij positief bleef en dat hij dankbaar was voor zijn toegewijde fans: “focused on the positive.#30MillionBeliebers with me. Im never leaving u because u r always there 4 me. love u.”

Justin Bieber zingt Be Alright in New Jersey op 9 november. Wat denk jij, heeft Hollywood Life gelijk en huilt hij hier?

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Selena Gomez en Justin Bieber: zijn ze nu samen of niet?
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>