Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?


photo credit: Lisabjo

Justin Bieber houdt nog steeds van zijn ex (en misschien wel weer toekomstige vriendin) Selena Gomez. Afgelopen week werden de twee samen gespot. Op Instagram plaatste Justin Bieber een foto van hem en Selena met de tekst: “Love the way you look at me”. Hieruit kan blijken dat de twee toch weer bij elkaar zijn..

Eind 2012 gingen Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar, de reden van de breuk waren hun te drukke agenda’s. Ze zijn nu wat ouder en kunnen daardoor misschien hun carrière en liefde beter combineren.

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Selena Gomez en Justin Bieber: zijn ze nu samen of niet?
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?
Lees ook:Justin Bieber blij met steun fans na breuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>