Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar


photo credit: iloveJB123
Justin Bieber
 en Selena Gomez gaan uit elkaar. Dit meldt E!News op hun website. De reden voor de breuk zou zijn dat beiden het te druk hebben om een relatie te onderhouden, zo meldt een bron aan de site. Maar voor wie het nieuws een beetje heeft gevolgd kan het geen echte verrassing zijn. 

Al weken gingen er geruchten dat het koppel uit elkaar zou gaan. Daarnaast werd gisteren bekend gemaakt dat Justin Bieber bij een voorstelling was van The Lion King op Broadway. En niet in gezelschap van zijn vriendin, maar met een 19-jarig Victoria Secret model, Barbara Palvin.


photo credit: NoRegretsGoForIt
Selena Gomez en de 18 jarige Justin Bieber werden voor het eerst samen gesignaleerd in februari 2011 tijdens een feest dat georganiseerd werd door Vanity Fair. Sindsdien was Gomez het mikpunt voor miljoenen fans van Justin Bieber. Die waren niet gecharmeerd van de 20 jarige Gomez en lieten geen kans onbenut om dat duidelijk te maken. Ik ben benieuwd hoe de fans gaan reageren op het nieuws van de breuk tussen de twee.

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Selena Gomez en Justin Bieber: zijn ze nu samen of niet?
Lees ook:Justin Bieber blij met steun fans na breuk
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>