Miley Cyrus’ huis leeg geroofd


photo credit: Julia Stavale

Miley Cyrus is slachtoffer geworden van inbraak. Afgelopen week is er bij haar thuis ingebroken, zonder dat er iemand thuis was. Miley Cyrus is helemaal van slag, omdat veel van haar persoonlijke spullen zijn meegenomen. De politie doet onderzoek naar de zaak en hopen de dader snel te vinden.

Miley Cyrus was dus al beter. Vorige week lag ze nog ziek in bed en moest ze op verzoek van de dokter rust nemen. Vooral haar stem moest even bijkomen. Vanavond zijn de MTV American Music Awards (AMA’s), waar zij onder andere samen met One Direction, voor is uitgenodigd, dus het werd tijd dat ze weer de oude was. Ik ben benieuwd of ze vanavond  gaat provoceren. Twerken met Robin Thicke, een joint opsteken op het podium in Amsterdam en wat zou er vanavond gebeuren? In ieder geval is ze dus beter en die inbraak zal ze vast ook wel snel vergeten.

Lees ook:Miley Cyrus samen met Afrojack en Cara Delevigne in Amsterdamse coffeeshop
Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé
Lees ook:Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne
Lees ook:Strippers leren Miley Cyrus twerken
Lees ook:Miley Cyrus en Harry Styles nieuw liefdeskoppel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>