Miley Cyrus en Harry Styles nieuw liefdeskoppel?


photo credit: donkeyjacket45

Sinds het optreden van Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards, hét optreden met Robin Thicke, is Harry Styles erg geïnteresseerd geraakt in Miley Cyrus. Tijdens de show kneep hij haar in de billen en tijdens Halloween ging hij als haar verkleed in een sexy hotpants. Zijn zinnen zijn totaal gezet op Miley Cyrus. Voor Harry’s verkleed partij heeft hij Miley nog wel gesmst, of zij het niet vervelend vond dat hij als haar verkleed ging. Sindsdien blijven ze met elkaar sms’en. In december hebben Miley en Harry een date gepland als hij naar Los Angeles komt.
Misschien zijn het alleen geruchten, maar wie weet kunnen we ze binnenkort samen hand in hand op de rode treffen en maken ze bekend een relatie te hebben.

Lees ook:Harry Styles verkleed als Miley Cyrus in hotpants
Lees ook:Liam Hemsworth kan niet zonder Miley Cyrus
Lees ook:Harry Styles en Cara Delevinge ‘erg intiem’ gespot (foto’s)
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken
Lees ook:Liam Hemsworth heeft Miley niet gedumpt, zij heeft hem gedumpt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>