Miley Cyrus samen met Afrojack en Cara Delevigne in Amsterdamse coffeeshop


photo credit: AlexKormisPS (ALM)

Vanavond zijn dan eindelijk de langverwachte EMA’s in de Amsterdamse Ziggo Dome. Heel Amsterdam zit op dit moment vol met celebs. Miley Cyrus is natuurlijk meteen te vinden in een coffeeshop, maar wel samen met onze eigen Afrojack. Later op de dag kwam Miley nog een keer terug naar de coffeeshop samen met ex-H&M model Cara Delevigne.

Vanavond vindt de European Music Awards plaats, waar onder andere dus Miley Cyrus, Katy Perry, Robin Thicke, Bruno Mars en Snoop Dogg een show gaan weggeven. Het is voor het eerst sinds 17 jaar dat de MTV EMA’s in Nederland worden gehouden.

Lees ook:Miley Cyrus’ huis leeg geroofd
Lees ook:One Direction maakt kans op Best Worldwide Act tijdens MTV VMA
Lees ook:Miley Cyrus zoent met Cara Delevingne
Lees ook:Miley Cyrus en Harry Styles nieuw liefdeskoppel?
Lees ook:Katy Perry draagt naam van Russell Brand op kont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>