Chris Brown vrij na in elkaar slaan man


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Chris Brown mag zichzelf weer een vrij man noemen. Dit weekend was hij opgepakt op verdenking van mishandeling. Hij zou samen met zijn bodyguard iemand hebben mishandeld. Zijn bodyguard heeft alle schuld op zich genomen en is daarvoor ook niet strafbaar. Als Chris in gevaar is, mag zijn bodyguard andere mensen toetakelen blijkbaar. Goed opgelost. Hierdoor ontloopt Chris een zware gevangenisstraf, want hij zit nog in zijn proeftijd na de mishandeling van zijn ex Rihanna.

[videostrip guid="011954733"]

Lees ook:Chris Brown opgenomen in Rehab voor agressief gedrag
Lees ook:Chris Brown schikt in zaak Rihanna
Lees ook:Chris Brown gebruikte vaker geweld tegen Rihanna
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Naaktfoto’s van Rihanna op het web

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>