Chris Brown opgenomen in Rehab voor agressief gedrag


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Niet een rehab om af te kicken van drugs, maar om af te kicken van zijn agressieve gedrag. Dit weekend raakte Chris Brown weer betrokken bij en vechtpartij en dat was de druppel voor hem en zijn management. Hij hoopt inzicht te krijgen in zijn eigen gedrag en hoopt hierdoor zijn controle terug te krijgen. Het is maar beter dat hij zich op laat nemen, hij zit nog steeds in zijn proeftijd na de mishandeling van Rihanna in 2009. Hopelijk helpt deze rehab hem om weer tot rust te komen. Als hij tijdens deze proeftijd iets verkeerd doet, kan hij een celstraf tot 4 jaar verwachten. Hoe lang hij in deze rehab blijft, is niet bekend.

 

Lees ook:Chris Brown vrij na in elkaar slaan man
Lees ook:Matt Kemp geniet van Rihanna
Lees ook:Rihanna geboycot door Vogue
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Lamar Odon gestraft voor rijden onder invloed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>