Michelle Obama heeft een gat in haar hand

Volgens de laatste berichten die wij hier rechtstreeks uit de USA ontvangen, heeft presidentsvrouw Michelle Obama een gat in haar hand. In het laatste jaar zou Michelle alleen al aan vakanties meer dan tien miljoen €uro’s hebben gespendeerd en alsof dat al niet heftig genoeg is, schijnt Michelle het liefst dure champagne te drinken. Het nieuwste waar de first lady zich mee bezig zou houden is het kopen van een huis van een filmlegende. De prijs van het huis is giga-hoog namelijk 30 miljoen €uro. Zeg euh Barack…heb je soms meerdere geldbomen in de tuin?

[bron = Globe Magazine]

Lees ook:Lady Gaga is Tweep nr.1
Lees ook:Jeroen van der Boom zet kapitale villa te koop (foto’s)
Lees ook:Victoria Beckham geeft kleren van haar kinderen weg
Lees ook:Lady Gaga heeft meeste fans
Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Michelle Obama heeft een gat in haar hand

  1. joe

    Wat een onzin verhaal weer, ik geloof hier werkelijk niets van dat ze een gat in haar hand heeft.
    en wat dan nog als ze het uit wil geven dan heeft ze het blijkbaar op de bank staan. Wat is dan het probleem of verschil als een artiest dit uit wil geven voor een huis? Ik heb gelezen dat Jennifer Lopez 17 miljoen uitgegeven zou hebben voor een huis, wij kunnen niet controleren of deze bullshit die hierboven geschreven staat wel echt klopt.
    Dit stuk bevat geen journalistiek, maar is w.s klakkeloos overgenomen zonder feiten te controleren.
    Ik vind heden ten dage het probleem met internet dat het veel voordelen heeft, maar een groot nadeel is wel dat media de mensen massa makkelijk verkeerd kan beinvloeden. Veel mensen kunnen blijkbaar tegenwoordig niet meer zelf nadenken en nemen klakkeloos alles over wat ze lezen of horen. Kopieergedrag.
    Media het gif van deze tijd. In de middeleeuwen werd zo een verschjnsel HEKSERIJ genoemd en werden mensen onterecht verbrand omdat een buurvrouw had gezien dat haar buurvrouw een zwarte kat in huis had genomen.

      /   Reply  / 
    1. Richard

      Hey Joe, zat er vanmorgen azijn in jouw kopje ipv thee? wat een boutcomment zeg. Ik word er bijna zelf ZUUR van. Waar maak je je nou druk om? Ga vrijwilligerswerk doen of iets nuttigs ipv je hier druk te maken om entertainment. Get a life!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>