Victoria Beckham geeft kleren van haar kinderen weg


photo credit: lucky.lion81

Victoria Beckham is begonnen met een opruimingsactie. Heel veel kleren van haar kinderen doneert ze aan het goede doel. Vooral de (te) kleine kleertjes van haar dochter Harper worden geschonken aan het goede doel. Binnenkort kan het dus zo maar zijn dat arme kinderen rondlopen in dure designerkleding. De dochter van Victoria en David Beckam is pas 2 jaar oud, maar loopt nu al rond in de dure kleding van bekende ontwerpers als Chanel en Little Marc Jacobs. Het is slimmer om de dure kleding proberen te veilen en van dat geld goedkopere kleding kopen, waardoor je meer kinderen blij kunt maken met kleding.

 

Lees ook:ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop
Lees ook:Beckhams verwachten een mini Posh
Lees ook:Ellen Degeneres krijgt haar van Justin Bieber
Lees ook:Marc geeft JLo het nakijken
Lees ook:Beckhams facebooken en twitteren over de baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>