Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter

Het is de jonge popzanger eindelijk gelukt: met 33.346.755 volgers is Justin Bieber Lady Gaga maandag voorbijgestreefd op Twitter. Justin Bieber mag zichzelf hiermee de meest gevolgde man op aarde noemen. Op het sociale medium Twitter dan, wel te verstaan.

Okay, toegegeven, het verschil is nog niet bepaald overweldigend: Lady Gaga heeft 33.338.918 volgers. Een minimaal verschil dus. Maar voor nu is Lady Gaga van haar Twittertroon gestoten.

De twee worden op de voet gevolgd door Katy Perry met 31.491.407 volgers. Rihanna (27,9 miljoen) en president Barack Obama (26,1 miljoen) staan respectievelijk op de vierde en vijfde plaats van de top 5 Twitter gebruikers met de meeste volgers.

 

Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter
Lees ook:Lady Gaga is Tweep nr.1
Lees ook:John Mayer weer te vinden op Twitter
Lees ook:Lady Gaga heeft meeste fans
Lees ook:Kim Kardashian is dé populairste CELEB van 2010!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>