Trouwfoto’s Robbie Williams

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 16: Robbie Williams performs live on stage at The Brit Awards 2010 at Earls Court on February 16, 2010 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Fields hebben op het laatste moment nog de trouwlocatie veranderd om de media op afstand te houden, maar dat is helaas niet gelukt. The Sun heeft een paar foto’s weten te maken van hun grote dag. Klik door voor de foto’s!Ze waren eerst van plan om te trouwen op het strand in LA, maar omdat hun plannen waren uitgelekt kozen ze er op het laatste moment voor om te trouwen in hun enorme villa. Er wordt gefluisterd dat Ayda zwanger is, omdat de vrouwelijke bruiloftsgasten zijn uitgenodigd voor een geheim feest komende zaterdag, volgens The Sun gaat het om een babyshower.
Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Robbie Williams ziet spoken…
Lees ook:‘Robbie Williams gaat morgen trouwen’
Lees ook:Robbie Williams: Mijn twee meisjes!
Lees ook:Robbie Williams doet vriendin aanzoek in radioshow
Lees ook:Foto’s nieuwe woningen Wesley en Yolanthe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>