Robbie Williams: Mijn twee meisjes!

Aaaawh…. Dat vind ik nou zo lief! Aanstaande vader Robbie Williams heeft vandaag laten weten hoe gelukkig hij is met de zwangerschap van zijn vrouw. Williams (38) plaatste de foto van Ayda (32) op zijn website . Op de foto tilt ze haar tshirt op om stralend van trots haar buik te laten zien. Het stel trouwde twee jaar geleden en ze verwachten hun eerste in september. Robbie liet in maart al weten dat het een meisje wordt.

 

Lees ook:Robbie Williams te gast bij College Tour
Lees ook:Robbie Williams doet vriendin aanzoek in radioshow
Lees ook:Robbie Williams doet duet met Gary Barlow!
Lees ook:Robbie Williams ziet spoken…
Lees ook:Robbie Williams failliet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>