Robbie Williams doet vriendin aanzoek in radioshow

photo credit: jeaneeem

Robbie Williams blijft verrassen.

De zanger deed zijn vriendin Ayda Field een aanzoek toen hij te gast was in een Australische radioshow.

Het bijzondere moment vond plaats in de populaire Kyle & Jackie O Show.

Tijdens de uitzending vroeg Robbie Ayda of ze even bij hem kwam zitten. ‘Sydney heeft een reputatie als het gaat om huwelijksaanzoeken van beroemdheden. Is er misschien nieuws dat je wilt delen?’ vroeg de presentator vervolgens glimlachend aan de zanger.

Robbie draaide zich hierna naar Ayda en vroeg haar spontaan ten huwelijk. Zijn liefje antwoordde hierop blij verrast met ‘ja’.

De 35-jarige Williams heeft nu ongeveer twee jaar een relatie met zijn vriendin. De twee leerden elkaar kennen tijdens een door wederzijdse vrienden geregelde ontmoeting.

Het was echter geen liefde op het eerste gezicht. ‘Ze kwam naar mijn huis, en ik dacht aanvankelijk: ‘Ik moet haar de deur uit zien te krijgen’. Maar in plaats daarvan werd ik toch verliefd op haar,’ liet Robbie in dezelfde radioshow weten.

Met nu dus wellicht een huwelijk tot gevolg…

Update 14.39: De woordvoerder van Williams laat in The Sun weten dat de popster niet verloofd is. Volgens hem was de aanzoek nep. ‘Hij deed een aanzoek, maar het werd nogal op een lacherige manier gedaan. Typisch Robbie Williams.’

Robbies moeder gelooft wel in het aanzoek. Aan het radioprogramma Radio 5 Live heeft zei bekend dat ze al een verlovingskaart voor haar zoon heeft gekocht. ‘Ze is een lieve meid en ik ben erg blij voor hen. Ik heb een schoondochter.’

Lees ook:Robbie Williams ziet spoken…
Lees ook:Robbie Williams: Mijn twee meisjes!
Lees ook:Gary Barlow onder de indruk van steun fans
Lees ook:Robbie Williams failliet
Lees ook:Robbie Williams doet duet met Gary Barlow!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>