Scarlett Johansson heeft nieuwe look

Scarlett Johansson had waarschijnlijk weer zin in verandering, want de actrice is gespot met kort haar. En de mooie Johansson kan alles hebben want ook kort haar staat haar goed. Johansson, die moment het gezicht is van modemerk Mango, wisselt regelmatig van kapsel, maar kort kiest ze maar zelden. Wij vinden het geslaagd.

Lees ook:Rihanna maakt het goed met haar fans
Lees ook:Brad Pitt neemt afscheid van zijn wilde haren
Lees ook:Demi Moore is verslaafd aan ‘verjonging’
Lees ook:Scarlett Johansson wint Tony Award
Lees ook:Back in the days: 5 celeb koppels die je bent vergeten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>