Brad Pitt neemt afscheid van zijn wilde haren


photo credit: GabboT

Het was even schrikken, maar wat staat het hem goed! Brad Pitt heeft eindelijk afscheid genomen van zijn lange haar. Zijn nieuwe coupe is lekker kort aan de zijkanten en nog wel lang aan de bovenkant. Niet heel erg origineel, bijna elke man loopt op dit moment rond met dit kapsel. Een kort kapsel was trouwens niet zijn eigen idee, maar moest voor een nieuwe rol. Binnenkort speelt de man van Angelina Jolie in de film ‘Fury’, dat over de Tweede Wereldoorlog gaat.

Bekijk hier een foto van zijn nieuwe korte koppie.

Lees ook:Sylvie van der Vaart gebruikt haarimplantaat (foto)
Lees ook:Scarlett Johansson heeft nieuwe look
Lees ook:Angelina Jolie acteert met dochter
Lees ook:Anouk bebloed en gehavend op albumhoes
Lees ook:Dochter Angelina krijgt een opgezet huisdier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>