Rihanna maakt het goed met haar fans


photo credit: Gethen

Rihanna heeft de traditie om elk jaar met een nieuwe CD te komen. Dit jaar is het daar helaas niet van gekomen, waardoor ze in 2014 met twee nieuwe albums komt! Dit meldt The Sun. Rihanna was dit jaar erg druk met haar Diamonds Worldtour en is ook gezicht geworden van het Franse modemerk Balmain. In 2014 staat ze voor dit modemerk ook nog is op tientallen covers van bladen. Aankomend jaar hoeven we de extraverte zangeres dus niet te missen.

Op dit moment is Rihanna in haar geboorteland Barbados om met haar familie en vrienden kerst te vieren.

Lees ook:Lady Gaga weer schaars gekleed op covers
Lees ook:Rihanna en Shakira duiken samen studio in
Lees ook:Rihanna geboycot door Vogue
Lees ook:Scarlett Johansson heeft nieuwe look
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart gaan samen het nieuwe jaar in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>