Zac Efron steekt zijn middelvinger op… voor kanker

Okee, normaal gesproken zouden we misschien bijna in shock zijn als de ideale schoonzoon Zac Efron, bekend uit High School Musical, zijn middelvinger op zou steken. Maar deze keer is het hem vergeven. De hunk steekt namelijk zijn middelvinger op tegen kanker.

Zac Efron steunt hiermee de organisatie Stupid Cancer, een organisatie die jongeren met kanker ondersteunt en met elkaar in contact brengt. Op de foto staat de 22-jarige acteur samen met Emily Hobson, die de kanker heeft overleefd. Het Stupid Cancer bandje is uiteraard te bestellen voor het goede doel. Meer informatie daarover vind je op StupidCancer.com

Lees ook:Michael C. Hall wint Golden Globe voor Dexter
Lees ook:Zac Efron al een halfjaar clean
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:Doodzieke Dennis Hopper wil scheiden
Lees ook:Vanessa Hudgens is verloofd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>