Doodzieke Dennis Hopper wil scheiden

2009 CineVegas Film Festival - Portraits - Day 5

Dennis Hopper mag dan doodziek zijn, dat weerhoudt hem niet om te scheiden van zijn vrouw Victoria. De 73-jarige acteur, die vecht tegen kanker, heeft zijn scheidingspapieren ingediend in een rechtbank in Los Angeles. De acteur vulde als reden ‘onoverkomelijke verschillen’ in.

De acteur is bijna veertien jaar getrouwd met Victoria. Samen hebben ze de 6-jarige dochter Galen. Hopper vulde dinsdag in als de dag dat ze uit elkaar gingen. Zo’n drie maanden geleden werd bekendgemaakt dat Hopper lijdt aan prostaatkanker. De acteur ondergaat daarvoor een speciale behandeling in het kader van een programma van de universiteit van Southern California. Eerder deze week werd bekend dat het niet zo goed met hem gaat. Het mag duidelijk zijn dat zijn bijna ex-vrouw hem niet bepaald tot steun is tijdens dit ziekbed.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Dennis Hopper (74) overleden
Lees ook:Ster op de Walk of Fame voor stervende Dennis Hopper
Lees ook:Michael C. Hall (Dexter) heeft kanker
Lees ook:Michael C. Hall wint Golden Globe voor Dexter
Lees ook:Alanis Morissette in verwachting van eerste kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>