Hugh Hefner voor vijf miljoen aangeklaagd door echtgenote

Hugh HefnerCreative Commons License photo credit: cliff1066

Je zou het misschien niet denken van een man die zich dagelijks met ‘s werelds mooiste en schaarst geklede vrouwen omringd, maar Hugh Hefner is al ruim twintig jaar getrouwd.

Dat de band met zijn vrouw niet heel hecht is, blijkt wel uit het feit dat zij hem nu voor vijf miljoen dollar voor de rechter sleept.

Hefners vrouw Kimberley Conrad eist dit geld omdat Hefner volgens haar zijn huwelijkse voorwaarden ontduikt.

Voordat je je afvraagt waarom iemand de liefde van zijn leven voor het gerecht sleept; de twee zijn alleen nog op papier een paar. Hefner en Conrad gaven elkaar in 1989 op huwelijkse voorwaarden het ja-woord. Na negen jaar besloten de echtelieden uit elkaar te gaan. De scheiding is echter nooit officieel doorgevoerd. Voor de wet zijn ze daarom nog steeds een stel.

Wel lieten de ex-geliefden na het opbreken van hun relatie een bijlage aan hun huwelijkse voorwaarden toevoegen. Hierin staat dat Conrad jaarlijks een ton van Hefner krijgt, om in haar onderhoud te kunnen voorzien.

De afgelopen tien jaar heeft Kimberly met haar twee zoons in het huis naast de Playboy Mansion gewoond. Alles liep goed, totdat haar ex vorige maand het pand voor 18 miljoen dollar verkocht. Zijn ex-vrouw vertelde hij dat ze negen maanden de tijd had om te verhuizen.

Alsof dat nog niet genoeg was, liet hij volgens de aanklacht daarop aan Conrad weten dat hij in het vervolg geen geld meer aan haar betalen. En dat had hij nou net niet moeten doen. Woedend stapte Kimberly naar de rechter, met een claim van vijf miljoen dollar.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees ook:Hugh Hefner verkoopt zijn huis
Lees ook:Hugh Hefner na elf jaar echt gescheiden
Lees ook:Paris Hilton is aangeklaagd
Lees ook:James Bond-acteur eist alimentatie van ex-vrouw
Lees ook:Cheryl Cole wil geen geld van ex

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>