Zac Efron maakte zichzelf kapot door cocaïne verslaving


photo credit: Ivo Duran

De hunk van High School Musical, Zac Efron, heeft al twee keer een ontwenningskuur gevolgd om van zijn cocaïne verslaving af te komen. Hij kan de druk om acteur te zijn niet aan, hij valt telkens weer in zijn oude gebruik tijdens opnames van een nieuwe film.

Afgelopen april hebben zijn collega’s aan de alarmbel getrokken toen Zac Efron helemaal door draaide op de set van de film ‘Neighbors’. Niet alleen de druk van het acteren valt hem zwaar, hij ligt ook overhoop met zijn familie die het niet altijd eens zijn met zijn carrière.

Het lijkt mij ook heel erg moeilijk. Van jongs af aan ben je al bekend, je kan niet meer over straat lopen of je wordt lastiggevallen. Als je op zo’n jonge leeftijd geen goede begeleiding krijgt en ook niet terug kan vallen op je ouders, ligt het grijpen naar drugs voor de hand. Hetzelfde geval voor Justin Bieber.

 

Lees ook:Zac Efron al een halfjaar clean
Lees ook:Justin Bieber in film Batman versus Superman!
Lees ook:Justin Bieber door lijfwacht aangeklaagd voor geweldpleging
Lees ook:Bieberfans opgelet: Speciale voorverkoopactie DVD
Lees ook:Justin Bieber wil leven veranderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>