Justin Bieber wil leven veranderen!


photo credit: Cristian da Silva

De afgelopen tijd heeft Justin Bieber een hoop stront over zich heen gekregen. Niet dat het zielig is, want hij was zelf de oorzaak. Hij kwam elk concert te laat, was altijd stoned, wildplaste als een beest en had voor niemand respect behalve voor zichzelf. Nu lijkt hij eindelijk het licht gezien te hebben! Deze week had Justin Bieber een concert in Singapore, waar hij zelfs 15 minuten te vroeg(!) arriveerde. Ook had hij 30 concertkaartjes weggegeven aan weeskinderen op straat. Aaahhhhh, Justin Bieber heeft mijn hart in ieder geval weer terug. Nu hopen dat zijn fans die overgestapt waren naar One Direction ook weer in hem gaan geloven.

Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber bezoekt 7-jarig leukemie patientje
Lees ook:AUDIO: Justin Bieber belt naar 911
Lees ook:Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>