Justin Bieber door lijfwacht aangeklaagd voor geweldpleging


photo credit: iloveJB123

Justin Bieber is aangeklaagd door een voormalig lijfwacht. De jonge zanger zou de bodyguard hebben aangevallen. Niet alleen wil de bewaker dat Bieber wordt aangeklaagd, ook eist hij nog eens $ 420.000 voor overuren die hij heeft gemaakt. Voor de goede orde: dat komt neer op ruwweg 317.000 euro. Dat zijn wel heel veel overuren lijkt me zo. 

De bodyguard in kwestie is Moshe Benabou en hij werkte voor Justin Bieber van maart 2011 tot oktober 2012. Het kwam tot een conflict in oktober, omdat Bieber boos werd op de bodyguard en hem een aantal keren tegen de borst geslagen zou hebben. Na de aanvaring werd Benabou direct ontslagen. Tenminste dat beweert de lijfwacht in zijn aanklacht.

Het kamp van Justin Bieber geeft een heel andere verklaring voor de aanklacht en het ontslag in oktober 2012. Gossip Cop vermeldt dat de voormalig bodyguard betrapt werd op meerdere leugens. En de heer Benabou was lichtelijk ontriefd omdat hij vervolgens ontslagen werd. Maar een aanklacht was wel het laatste dat de mensen rond Justin Bieber verwacht hadden.

Lees ook:Gordon Ramsay ruziet met accountant
Lees ook:Justin Bieber krijgt eigen stripverhaal
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber aangeklaagd door vader Selena Gomez
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>