Christian Bale: De horror die ik voel is niet te beschrijven

De ster uit Batman: The dark knight rises, Christian Bale, heeft in een verklaring laten weten dat de horror die hij voelt op geen enkel manier te beschrijven is. Hij doelt hiermee op de massamoord die werd aangericht op vrijdag tijdens de première van de film in Aurora, Colorado. 

Bale zegt: “Woorden kunnen de horror die ik voel niet beschrijven. Op geen enkele wijze kan ik daadwerkelijk de pijn en verdriet begrijpen waar de slachtoffers en hun familie en vrienden nu doorheen gaan. Mijn hart gaat naar hen uit!”

Regisseur Chris Nolan deed ongeveer dezelfde uitspraken, gisteren. Hij noemde de acties van de schutter, die inmiddels is geidentificeerd als James Holmes, zinloos en barbaars.

James Holmes drong vrijdag, gemaskerd en gekleed in een kogelvrij vest, tijdens een middernachtelijke première van The Dark Knight Rises, een bioscoop vlakbij Denver, Colorado binnen. Hij schoot 12 mensen dood en verwondde er meer dan 40. In de eerste berichtgeving was nog sprake van 14 doden en 50 gewonden, maar het dodental is inmiddels naar beneden bijgesteld.

Lees ook:Politie identificeert schutter in Dark Knight Rises bloedbad
Lees ook:Cast Dark Knight Rises reist verslagen terug naar US
Lees ook:President Obama geschokt door bloedbad tijdens Première Batman
Lees ook:Première The Dark Knight rises: 14 doden en 50 gewonden
Lees ook:Guy Ritchie voor vierde keer vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>