Wentworth Miller deed zelfmoordpogingen


photo credit: JannahHAIR

De hunk van Prison Break, die vorige maand nog uit de kast kwam, heeft vanaf zijn 15e meerdere malen zelfmoord proberen te plegen. Toen hij jonger was heeft hij erg geworsteld met zijn geaardheid. Toen zijn ouders een keer een weekendje weg waren heeft hij hij voor het eerst een zelfmoordpoging gedaan. Veel kan hij zich er niet van herinneren, wel dat hij geen hulp wilde en gewoon dood wilde zijn. Hij is kort daarna uit de kast gekomen, maar alleen in zijn privé leven. Hij durfde zijn gevoelens niet te uiten, terwijl hij wel graag een voorbeeld voor andere homoseksuelen wilde zijn in Amerika. Nu probeert hij die verloren tijd in te halen en komt nu fanatiek op voor de rechten van de mens, respect!

Lees ook:Jackson bracht laatste uren door in Dr. Murrays bed
Lees ook:‘George Clooney en Madonna hadden een mislukte date’
Lees ook:Boer Jos tot over zijn oren verliefd op Dycke
Lees ook:Debbie Rowe onthult ‘geheime voogdij-deal’ aan vriendin
Lees ook:Janet Jackson gaat een jaar op zwart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>