Debbie Rowe onthult ‘geheime voogdij-deal’ aan vriendin

photo credit: SanFranAnnie

Volgens de advocaat van Debbie Rowe zou zijn cliënt haar voogdij-eis niet hebben laten vallen.

De beste vriendin van Rowe verklaart dat ze dat in ruil voor geld best wil doen.

Zij is in het bezit van een aantal e-mails die haar gelijk bewijzen.

De informatie is naar buiten gekomen in een gesprek dat Rebecca White dinsdag met de website ExtraTV.com had over haar vriendin.

Zak geld
Kort na Michael Jacksons dood stuurde Debbie Rowe een aantal e-mails aan Rebecca White. Hierin bespreekt ze onder meer het voornemen om Joe Jackson uit de buurt van zijn kleinkinderen te houden. Tot zo ver niets nieuws. Schokkender is het feit dat Rowe in diezelfde berichten bekent de voogdij-eis pas te willen laten vallen als ze een zak met geld heeft gekregen.

Brief
Voor Rowe komt deze publiciteit ongelegen. Haar advocaat had net een brief aan de New York Post verstuurd, waarin hij eist dat ze het bericht over omkoping van zijn cliënt herroepen. Volgens hem heeft Rowe de rechten over de kinderen ‘niet opgegeven en wil ze deze ook niet opgeven’.

Michaels kinderen
De e-mails die Rebecca White nu overlegt, bewijzen niettemin het tegendeel. Zo schrijft Rowe in een bericht van 2 juli 2009 aan haar vriendin:

‘Ik ga niet voor de voogdij. De kinderen zijn niet van mij. Ze waren nooit van mij. Ze waren altijd van Michael. Ik was Michaels beste vriend.’

Volgens Rebecca White kwam Rowe later op deze beslissing terug. Zij vindt het begrijpelijk dat haar vriendin twijfelt. ‘Het is niet dat ze niet van de kinderen houdt. Het is niet dat ze niet het beste voor hen wil. Ze heeft gewoon een ander leven’, verklaart ze tegenover ExtraTV.

White voegt hieraan toe: ‘Ik denk niet dat ze echt de moeder van deze kinderen wil zijn. Aan de andere kant kan ze ook niet niets doen, omdat ze dan een slechte moeder lijkt die niet om haar kinderen geeft. Ze moest iets doen om hen op de één of andere manier te beschermen.’

Bekijk hier een interview met Debbie Rowe uit 2008:


Dubieus daglicht

In een e-mail die gedateerd is op 5 juli 2009 bevestigt Rowe de gevoelens die haar vriendin beschrijft. Dit zet de rol van haar advocaat in een dubieus daglicht. Want waarom zou hij dan beweren dat Rowe wel de voogdij wil?

Rowe geeft in hetzelfde bericht aan dat Michael zijn vader uit de buurt van zijn kinderen wilde houden:

‘Mijn advocaat zegt dat ik op de één of andere manier mijn verantwoordelijkheid voor de kinderen moet opeisen. Wil ik de kinderen? Absoluut niet. Zal het er goed uitzien als ik om ze vraag? Zeker weten. Ik wil niet de moeder zijn die haar kinderen weggaf en daarna hun bestaan vergat. Wil Michael dat Joe ze krijgt? Ik denk dat dat het laatste is wat hij zou hebben gewild.’

Geheime overeenkomst
De vraag is nu waarom Rebecca White gelooft dat haar vriendin de voogdij over de kinderen opeist. Daar is ze duidelijk in. ‘De reden is geld. Ik moet daar eerlijk in zijn’, zegt ze. ‘Want als ze de kinderen niet wil hebben, wat blijft er dan nog over om op te eisen?’

Op de vraag of er een geheime voogdij-overeenkomst in de maak is, antwoordt White: ‘Ja, absoluut. In een sms liet ze [Debbie] me weten: ‘Wacht tot de 14e… Alles is rond na de 14e’. Ik ben er van overtuigd dat er een geheime afspraak is. Net zo zeker weet ik dat daar een deal uit voort zal komen.’

Eric George, de advocaat van Debbie Rowe, heeft in een verklaring laten weten dat de beweringen van Rebecca White onjuist zijn.

Lees ook:Debbie Rowe dreigt met stappen tegen gelekte voogdij-mails
Lees ook:‘Debbie Rowe laat voogdij-eis tegen betaling vallen’
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Debbie Rowe ‘verkoopt’ voogdijrechten Jacksons kinderen
Lees ook:Katherine Jackson en Debbie Rowe slaan handen ineen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Debbie Rowe onthult ‘geheime voogdij-deal’ aan vriendin

  1. derya

    een vriendin zegt zulke dingen echt niet zomaar hoor’;)
    ik geloof het wel zij (debbie)wilt gwn geld.
    je verkoopt je kinderen gwn niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>