Brandweer rukt uit voor sigarettenrook van Snoop Dogg


photo credit: imilyas

Snoop Dogg was zoveel op zijn hotelkamer in Australië aan het roken dat de brandweer maar even een kijkje kwam nemen of alles wel goed ging. Door al zijn rook ging het brandalarm af waardoor de brandweer er op af moest komen. Toen de brandweer zijn kamer binnenkwam moesten zij wel lachen. Je komt natuurlijk niet elke dag Snoop Dogg tegen. Na een gezellig praatje en een groepsfoto gingen de brandweermannen er weer vandoor. Bekijk hier de foto van Snoop met de Australische brandweermannen.

Lees ook:Snoop Dogg aangehouden in Noorwegen
Lees ook:Jezus weigert geld van Snoopdogg
Lees ook:Snoop Dogg wordt Snoop Lion
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Katy Perry uit de kleren in nieuwe video!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>