Snoop Dogg wordt Snoop Lion


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer
Zo’n kleine twintig jaar na zijn debuutsingle What’s my name heeft Snoop Dogg – geboren Calvin Cordozar Broadus, Jr. – aangekondigd zijn naam te veranderen naar Snoop Lion

De hiphopper neemt een nieuwe identiteit aan na een spirituele en artistieke hergeboorte in Jamaica. “Ik wel niet Snoop Dogg genoemd worden op een reggae album. Ik wil Snoop Dogg begraven en Snoop Lion worden.  Dat realiseerde ik me pas toen ik de tempel binnenging en de naam ontving van de Nyabinghi priester”, zo legde Snoop Dogg/Lion uit tijdens een persconferentie gisteren. “Vanaf dat moment begreep ik wat mijn reden was voor mijn aanwezigheid daar. Ik was in staat om iets magisch te creeeren, iets geheel nieuws te maken, iets dat ik nog niet eerder had gedaan in mijn carrière. ”

“Ik heb altijd gezegd dat ik de reïncarnatie van Bob Marley ben”, zo zegt de zanger in de The New York Times. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een Rastafari ben. Ik had alleen mijn derde oog niet open. Die is nu wijd open!” De zoon van Bob Marley, Rohan, was aanwezig bij de persconferentie en gaf Broadus zijn zegen voor het avontuur.

Snoop is getrouwd met Shante Taylor sinds 1997 en hij heeft met haar drie kinderen CoriCorde and Cordell. De rapper, bekend vanwege zijn muziek over sex, drugs en feesten, is in de overtuiging dat deze nieuwe weg hem een kans zal geven voor kinderen en kleinkinderen op te treden: “Er komt een tijd dat je weet, ik heb het allemaal gedaan, wat nu verder? Dit is voor mij hetzelfde als opnieuw geboren worden.”

Lees ook:Snoop Dogg aangehouden in Noorwegen
Lees ook:Brandweer rukt uit voor sigarettenrook van Snoop Dogg
Lees ook:Jezus weigert geld van Snoopdogg
Lees ook:Katy Perry uit de kleren in nieuwe video!
Lees ook:One Direction maakt kans op Best Worldwide Act tijdens MTV VMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>