Snoop Dogg aangehouden in Noorwegen

Snoop Dogg heeft vandaag een poging gewaagd om Noorwegen binnen te komen met 8 gram hash. Helaas voor de rapper, vond de douane op het Kjevic vliegveld in Kristiansland zijn voorraadje. Nu schrikken wij hier niet zo van, wat is tenslotte 8 gram, maar het is nog steeds verboden.  Volgens de politie is alles onder de 15 gram gelukkig af te doen met een boete. En in het geval van Snoop kostte hem dat 12.000 Noorse Kronen. Dat komt neer op ongeveer 1589 euro. Aan TMZ vertelde de politie dat Snoop meewerkte en direct zorgde voor de betaling van de boete. Hij kan vanavond dus gewoon optreden op het Hove Festival. Snoop Dogg, die op 20 oktober 1971 ter wereld kwam als Calvin Cordozar Broadus, Jr., staat gepland voor half elf vanavond.

Lees ook:Brandweer rukt uit voor sigarettenrook van Snoop Dogg
Lees ook:Snoop Dogg wordt Snoop Lion
Lees ook:Jezus weigert geld van Snoopdogg
Lees ook:Miley Cyrus samen met Afrojack en Cara Delevigne in Amsterdamse coffeeshop
Lees ook:Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>