Chris Brown op de wallen


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer
Morgen treedt Chris Brown op in de Ziggo Dome, maar inmiddels is de zanger al in Amsterdam gespot. Chris nam zijn crew overdag mee naar Coffeeshop Greenhouse. (bekijk foto hier en hier). ‘s Avonds maakte de groep een rondje over de wallen. Om de een of andere reden droegen sommige crew leden maskers. 

Om herkenning te voorkomen, misschien? Mag een bezoekende artiest zich niet meer op de Wallen begeven? Nicki Minaj deed het in juni ook. De foto’s van Chris Brown op de Wallen kun je bekijken bij AT5.

De zanger kwam vorige week nog in opspraak, na een vulgaire scheldpartij op Twitter. Niet lang nadat hij op Twitter ruzie had uitgevochten met comedienne Jenny Johnson sloot Chris zijn Twitter account. Met als gevolg dat Jenny nu virtuele doodsbedreigingen te verwerken krijgt. Meer daarover hier.

Lees ook:Chris Brown verlaat Twitter, fans dreigen met doodslag
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Nicki Minaj sluit concert af in Amsterdamse stripclub
Lees ook:Chris Brown ontloopt paparazzi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>