Chris Brown ontloopt paparazzi

photo credit: Focka

Voor de zoveelste keer moet Chris Brown zich melden bij de politie. Deze keer deed hij dat alleen op een heel slimme manier, waardoor hij geen last had van paparazzi.

Hij had samen met zijn advocaten geregeld dat hij één dag eerder, dan afgesproken was, naar de gevangenis mocht komen. De pers wist hier niets van en hebben hem dus ook niet kunnen spotten. Chris kon zich nu rustig melden op het politiebureau, zonder op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Dan had je maar geen artiest moeten worden Chris..

Hij moest zich melden bij de gevangenis, omdat hij afgelopen mei betrokken was bij een auto-ongeluk (beter gezegd: veroorzaker van). Op dat moment vond hij het nodig om door te rijden en nu moet hij alsnog zitten. Lang heeft het overigens niet geduurd, na een hele 45 minuten mocht de zanger al weer vertrekken.

 

Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:George Michael veroorzaakt ongeluk onder invloed
Lees ook:Perez Hilton in opspraak om ‘beavershot’ Miley Cyrus
Lees ook:Chris Brown gebruikte vaker geweld tegen Rihanna
Lees ook:Nicolette Kluijver: ‘BNN boycot mij!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>