Chris Brown verlaat Twitter, fans dreigen met doodslag

Een Twitter ruzie tussen comedienne Jenny Johnson en zanger Chris Brown- waarin Brown zich van zijn meest vulgaire kant liet zien –  lijkt de ondergang van Chris Brown op Twitter te zijn geworden. Is Chris Brown zomaar verslagen door een vrouw? Met als gevolg dat diezelfde vrouw nu bedolven wordt onder virtuele doodsbedreigingen?

Het begon zondag met een tweet van Chris Brown, die het nodig vond zich te verbazen over zijn oude hoofd, die volgens hem niet in verhouding staat tot zijn echte leeftijd: “Ik ben pas 23!” Jenny reageerde op de tweet met: “Weet ik! Verouderen gaat snel als je zo´n waardeloos stuk stront bent.”

Mannen die vrouwen slaan
Toegegeven, het is niet de meest elegante reactie die de comedienne had kunnen maken. Niet eens grappig ook. Maar een man die zijn vrouw slaat (of heeft geslagen, bekijk vooral de foto’s van een beursgeslagen Rihanna ) haalt nu eenmaal het slechtste boven bij sommige vrouwen. En dat lijkt hier ook het geval te zijn, ongeacht hoe het slachtoffer er zelf over denkt. Laat Rihanna zich weer in gezelschap van Chris Brown zien, Jenny Johnson is van mening dat Chris Brown niet genoeg aan boetedoening heeft gedaan.

De vulgaire taal van Chris Brown
Zo getuige haar tweet “Ik heb nul respect voor een persoon die geen spijt lijkt te hebben van zijn verschrikkelijk misdaad en geen signaal van verandering laat zien.” Die woorden kwamen  overigens pas nádat Chris Brown had getweet: “Haal je tanden uit je mond als je aan mijn lul zuigt, hoer!” en – kan het nog charmanter?- “Ik zou een scheet moeten laten als je me pijpt!” Heel respectvol antwoordde Jenny Johnson hierop:”Je moeder zal wel trots op je zijn.”

  • It’s “HO” not “HOE” you ignorant fuck. RT @chrisbrown: take them teeth out when u Sucking my dick HOE. — Jenny Johnson (@JennyJohnsonHi5) November 25, 2012
  • Your mom must be so proud of you. RT @chrisbrown: @jennyjohnsonhi5: I should fart while ur giving me top. — Jenny Johnson (@JennyJohnsonHi5) November 25, 2012
  • YOU FLIRT!!! RT @chrisbrown: @jennyjohnsonhi5 mom says hello… She told me not to shart in ur mouth, wanted me to shit right on the retina, — Jenny Johnson (@JennyJohnsonHi5) November 25, 2012
  • Okay. I’m done. All I got from that exchange with Chris Brown is that he wants to shit and fart on me. — Jenny Johnson (@JennyJohnsonHi5) November 25, 2012

Doodsbedreigingen
Niet lang hierna sloot Chris Brown zijn Twitter account. Dit resulteerde in een aanval op het account van Jenny Johnson door de vele Chris Brown fans. Van “Weet je wat ik nu ga doen? Ik ga Jenny Johnson vermoorden, omdat zij ervoor gezorgd heeft dat Chris zijn Twitter account gesloten heeft” (NellyMyers) tot “Superkwaad op dit moment! Als ik Jenny Johnson tegenkom steek ik haar dood!” (Haineko). Zelfs Jenny Johnson lijkt geschrokken van de reacties: ” Het is alarmerend hoeveel doodsbedreigingen ik nu ontvangen heb via @JennyJohnson. Ik moedig iedereen aan om hier eens doorheen te bladeren. (ook @Twitter). Het is niet cool!”

En inderdaad, ik heb die moeite genomen en kan niet anders dan concluderen dat het verre van cool is. De taal van Chris Brown was al niet al te netjes, de antwoorden van Jenny Johnson waren ook met vitriool overgoten, maar de fans van Chris Brown gaan nog een stapje verder… Een aantal van de fans (NellyMyers onder andere) heeft inmiddels ook het twitteraccount gesloten. Uit noodzaak.

Lees ook:Chris Brown op de wallen
Lees ook:Chris Brown presenteert benefietconcert Haïti
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten
Lees ook:Chris Brown in schoonmaakploeg (video)
Lees ook:Tila Tequila is zwanger voor haar broer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>